Dancing For Fun Jeugd

Facebook_logo.jpg

Heb jij ALTIJD je dansbenen aan? Kan je maar niet stilzitten en heb je altijd zin om je nieuwe knotsgekke DANSMOVES te tonen? Dan is Dancing 4 Fun iets voor jou!

D4F_Volwassenen.gif

Bij Dancing 4 Fun is iedereen  welkom tussen de 4 en de 26 jaar! Wij dansen allerlei verschillende soorten dansen die gaan van musical tot moderne dans. En voor de “kleine” (4 tot 10 jaar) grote fans onder ons, dansen we ook vaak op de nieuwste hits van K3!

Waar: in de turnzaal van basisschool Klim-op, Blaasveldstraat 57  te Tisselt.

Wanneer: elke zaterdagnamiddag, van 14.00 u. tot 16.30 u. (behalve tijdens de schoolvakanties) * Kijk voor de exacte data in de google-agenda van onze website.

Goed nieuws!
Ben jij ouder dan 13 jaar en heb jij zin in UITDAGING? Dan past de SENIOR groep perfect bij jou! Tijdens het uurtje van 16.30 u. tot 17.30 u. geven wij onze dansers extra uitdaging, door danstechnieken of moeilijkere choreografieën aan te leren.

Kom zeker eens uitproberen wanneer je maar wil! Dancing 4 Fun is dikke Fun!
 
Info en contact:

Algemeen emailadres D4F Jeugd: dancing4fun@natuurvriendenwillebroek.be

Kady De Schryver: 0477/34.65.10

 

D4FJeugd_01.jpg

Efficiëntere communicatie met e-mail

Beste ouders,
Regelmatig maken wij berichten en kalenders die wij met de kinderen meegeven, in uw brievenbus steken of per post opsturen.
Sneller en efficiënter kan dat per mail.
Graag kregen wij dan ook je email adres (als je er één hebt natuurlijk!).
Stuur een berichtje aan: louis.schaerlaecken@proximus.be of jeannekederoeck@hotmail.com met de vermelding "Naam danser:.........." is te bereiken op volgend e-mailadres: "......".